Erinomainen hinta/laatu -suhde ei syntynyt sattumalta. Kiersimme monta maata ja tehdasta ympäri Eurooppaa ja hieman pidemmältäkin. Lukemattomien tarjousten karsimisen jälkeen löysimme tavan tuottaa kurssipukuja ilman yhtään välikättä. Tästä johtuen voimme tarjota teille markkinoiden parasta ja kestävintä materiaalia nostamatta hintaa kohtuuttomaksi.

Yritys on aloittanut toiminnan keväällä 2020. Yrityksen tavoite on olla lähellä teitä, varusmiehiä ja kehittää jatkuvasti kurssipukua, jonka ostamista kenenkään varusmiehen ei tarvitse epäröidä.

Saimme idean kurssipukujen valmistuksesta sen jälkeen, kun yrityksemme henkilöstöä siirtyi varusmiespalvelusta reserviin. Huomasimme palveluksen aikana kuinka vanhanaikaisia pukuja oli markkinoilla ja halusimme tehdä tähän muutoksen. Me tuomme markkinoille uuden sukupolven kurssipuvut, jonka räätälöintiin ovat osallistuneet niin varusmiehet kuin vaatesuunnittelijatkin.

Tiedämme kuinka pitkän palveluspäivän jälkeen on helpotus päästä sotilaskotiin rentoutumaan ja viettämään iltavapaita. Yksi tavoitteistamme on tukea varusmiesten hyvinvointia. Lahjoitamme jokaisesta ostetusta puvusta mm. sotilaskotiliitolle ehtona, että rahat käytetään ‘’sotkun’’ toimintaan varuskunnissa.

Tuemme myös Veteraaniliittoa lahjoituksella jokaisesta ostetusta puvusta. Kunnioittaen sotiemme veteraaneja.

Ota yhteyttä

© 2020 Varusmiehelle.fi - Kaikki oikeudet pidätetään - Kopioinnista seuraa sysärisukkaa.